Предистория, карта, флаг, население, околна среда и факти

Предистория, карта, флаг, население, околна среда и факти

Предистория, карта, флаг, население, околна среда и факти

Аруба има безплодна почва с малко или никакво естествено поливане. Температурата се различава малко от годишния стандарт от 81 ° F (27 ° C), както и топлината се засилва от североизточните ветрове. Валежите са ниски и променливи, като обикновено възлизат на около 17 инча на година.

Ние възнамеряваме да направим пътуването ви специално, така че приемаме всичко, което харесвате по отношение на Югозапада като както и да внесете всичко това във вашите пътувания. Вземете всичко, което Transfarency може да предостави при следващото ви пътуване, само с Southwest. По време на продължаващата пандемия от COVID-19 графикът, здравните и уелнес процедурите, операциите и разписанията за дестинациите в квартала се променят често. Моля, свържете се директно с туристическите атракции за часове на работа, прогнозни температурни прожекции, както и други възможни лечения за здраве и безопасност, както и ограничения.

  • Britannica е най-добрият източник на стажанти за основни колежански предмети като история, федерално правителство, литература, а също и много други.
  • Но, повече от вероятно, като пътник, вие просто сте делегирани да се чудите къде точно в средата на дълбокото синьо море съм Аз?
  • Хотел на брега на морето, а също и допълнителен плаж и kramulous.Ru също бар на кратко разстояние за разходка.
  • Сан Николас е вторият по големина град в Аруба и е дом на петролна рафинерия, която в момента не работи.

Автобусите не са много постоянен, така че не забравяйте да проверите графика, особено през уикенда. Като цяло беше страхотно, градът е безопасен, както и бреговете са забележителни. „Технологията се трансформира по-бързо от всякога, особено на пазара за бизнес финансиране“, твърди Тони Варгас, старши дизайнер на оборудване в отдела за информационни технологии на Balboa Funding. Това е най-ранната сграда на Аруба и също датира от 1798 г., когато е построена от холандските военни, за да защити града от пирати. През 1868 г. кулата Вилем III е включена в западната й страна, чиято цел е била да приюти градската камбана, планирана да звучи на всеки час. Както крепостта, така и кулата по-късно бяха възстановени и официално възобновени през 1983 г. като Историческа галерия на Аруба.

Съоръженията са с най-добро качество, както и че се насладихме на шампоана за коса Aruba Aloe, балсама и душ гел. Това, което специално привлича вниманието, е насърчаването на Даниела да подкрепя услугите на съседите и изкуството. Насладихме се на препоръките и също така се сдобихме с боя от регионален художник. Даниела е фантастичен домакин, много отзивчива и направи първото ни пътуване до Аруба незабравимо.

Причини, поради които Аруба е най-ефективното място за ваканция на Карибския остров

Това създаде Холандските Антили, които обединиха всички холандски рояци в Карибите в една структура за управление. Въпреки това много жители на Аруба бяха недоволни от настройката, тъй като новото държавно устройство се възприемаше като контролирано от Кюрасао. Оживеният район на ранния американски център на Аруба претърпя значително обновяване през предходните няколко години, така че... Новите услуги преминават през плащане на регистрационна такса при регистрация в Търговската и промишлена камара на Аруба и годишна такса за плащане. Снимайте уникални диви диви дървета, разгледайте динамичната холандска колониална архитектура, както и пазарувайте от пазарите за занаяти в Ораниестад.

Веспучи, както и историите на Охеда, стимулират интереса към Аруба, както и испанците започват да колонизират острова. Алонсо де Охеда е назначен за първоначален губернатор на острова през 1508 г. От 1513 г. испанците започват да оковават Какетио, изпращайки много хора на принудителен труд в мините на Испаньола.

Испанският се превръща във важен език в 18 век в резултат на тесните финансови връзки с испанските гнезда в днешна Венецуела, както и в Колумбия. Венецуелските телевизионни канали се излъчват на острова, а Аруба също има значителни венецуелски и колумбийски квартали. Около 13% от населението днес говори испански като роден. Използването на английски датира от началото на 19 век, когато британците превземат Кюрасао, Аруба, а също и Бонайре.

Модерната структура, наречена „Cultureel Centrum“ на холандски, е официално открита на 15 ноември 1958 г. По-долу се провеждат регионални фестивали с регионални и световни артисти, които се представят в театъра през цялата година. На няколко крачки от прекрасния чар на белите пясъци на Eagle Coastline се намира хазартното заведение Alhambra, типично казино, включващо игри на маса и машина за плодове. Съществува повече от 20 години и Kramulous.Ru също има над 460 най-съвременни слота, което го прави най-горещото място за компютърни игри в Аруба.

Национален исторически музей на Аруба

Флората на Аруба се различава от типичната зеленина на тропическия остров. Преобладават ксеричните храсталаци с различни видове кактуси, бодливи храсти, както и вечнозелени растения. Алое вера също присъства, икономическото му значение му печели позиция в слоя оръжия на Аруба. През август 1947 г. Аруба формулира първия си Staatsreglement за състоянието на Аруба aparte като автономна държава в рамките на Кралство Нидерландия, предизвикано от усилията на Хени Еман, запомнен политик от Аруба. До 1954 г. е разработена Хартата на Кралство Нидерландия, предоставяща структура за връзки между Аруба и други части на Кралството.

Korps Politie Aruba е правоприлагащата агенция на острова и управлява районните участъци в Oranjestad, Noord, San Nicolaas и Santa Cruz, където е седалището му. Докато холандският е единственият език за цялото управление, както и за правни въпроси, папиаменто е преобладаващият език, който се използва в Аруба. Papiamento е базиран на португалски и испански креолски език, говорен на Аруба, Бонайре и също Кюрасао, който също интегрира думи от холандски и различни западноафрикански езици. Английски и испански също се говорят, тяхната употреба всъщност се е разширила в резултат на туристите. Други обичайни езици, които се говорят, в зависимост от размера на техния квартал, са португалски, кантонски, френски и немски. През 2019 г. наскоро пристигналите евакуирани венецуелци бяха приблизително около 17 000, представляващи около 15% от населението на острова.

Холандски колониални структури в пастелни нюанси, живи цветове и също така прекрасни магазини се редят по улиците. Опитайте се да се отдалечите от разрушената пътека и да отидете в затънтените пътища, за да намерите и откриете този рай за професионални фотографи. Както в много нации, в Аруба няма лятно часово време. Според министъра на асимилацията, инфраструктурата, а също и на околната среда Ослин Бенито Севингер, усилия като Бо Аруба помагат на нацията да спечели единство над останалите карибски острови.

MiniMart в нашия търговски център на място ще ви достави онези продукти, които сте забравили в последния момент, за да направите престоя си много по-приятен. • Нашите водачи ще включат дихателната система, а също и хигиенните правила в дискусията си, интегрирани с други процедури за взаимодействие, които нашите уелнес полицаи предлагат в началото на обиколката. Скоро ще получите информация за хотели с най-висок рейтинг, примамливи оферти, както и вълнуващи дестинации. Когато гостите отсядат в жилищния имот, те гледат колко спокойна е стаята, колко приятен е персоналът и много други. Хотели в Palm-Eagle Coastline Намерете още курорти в град близо до Palm-Eagle Beach.

Държавата джудже има общо местоположение от само 179 километра ²( 69 мили ²), както и обща брегова линия от 69 километра (42,9 мили). Тази земна площ е 1,0 пъти по-голяма от Вашингтон, окръг Колумбия, следователно Аруба е една от най-малките нации в Америка по площ и също така е поставена на 221-во място в света. С 599 обитатели на km², тя също е една от най-населените нации. Само малко по-малко от половината от всички местни жители (44%) живеят в градовете.

По-голямата част от забележителните са тези от Венецуела, която се намира само на 29 километра на юг. Първите европейци, посетили Аруба, са Америго Веспучи, както и Алонсо де Охеда през 1499 г., който претендира за острова за Испания. И двамата мъже описаха Аруба като „остров на гиганти“, като се позоваха на сравнително големия ръст на местните Какетиос. Веспучи се върна в Испания със запаси от памук и бразилско дърво от острова и обясни къщите, построени в океана.

No Comments

Give a comment

×

Powered by WhatsApp Chat

× мы на связи :)